Barva roku 2023 Viva Magent

Barva roku 2023: Viva Magenta 

Jak už víte, pro tento rok byla zvolena institutem Pantone barva roku "Viva Magenta"  a proto se inspirujte tímto odvážným, zářivým odstínem, který je zároveň velmi podmanivý a energický a nesmí chybět v šuplících manikérky!

Pantone Color Institute vychází z dlouhodobých analýz trhu a trendových predikcí, pomocí kterých následně určí celosvětovou barvu a ovlivní to, co se bude nosit i prodávat. Jedná se o tóny karmínově růžové, až na pomezí červené a fuchsiové. Je to nová oživlá červená, která se vyžívá v čisté radosti, podporuje experimentování a sebevyjádření bez zábran, eletrizující a bezbřehý odstín. PANTONE 18-1750 Viva Magenta je nebojácná a pulzující barva, jejíž bujnost podporuje experimentování a sebevyjádření bez zábran.

Viva Magenta, popsaná jako „jemný karmínový tón“, který vyvažuje teplý a chladný odstín, je „nekonvenční odstín pro nekonvenční dobu,“ uvedl Pantone v prohlášení při odhalování svého výběru.

Pokud se jedná o nehty, jsme si jisti, že mnoho žen  tento odstín miluje  na svých nehtech, díky němuž jsou odvážnější a sebevědomější. Viva Magenta je odstín, který snadno vynikne a při správné kombinaci dokáže vytvořit řadu velkolepých efektů.

Rádi bychom Vám trochu pomohli tím, že vám dáme několik barevných nápadů z různých řad a manikúr, které vám umožní mít ty nejmodernější nehty.

Jeden z mála barevných odstínů je Brush&Go Go45 Gel, díky tomuto odstínu jistě vstoupíte do trendu. Můžete si vytvořit sérii velkolepých manikúr, které si vaši klienti zamilují a s největší pravděpodobností budou chtít vyzkoušet také Hypnotic Gel&Lac Diamond 190 pro svůj diamantový lesk.

412-2_go45                                               hypnotic_gellac_h190

                 Brush&Go gel 45                                                                                     Hypnotic gel&lac 190

 

I v  tomto období kdy manikérky spěchají a vybírají z barevných gelů a snaží se jít s aktuální barvou, vy jim můžete nabídnou nové a odvážné barvy. 

 S Glamour Gel 4, speciálním odstínem vhodným pro každou příležitost, dosáhnete elektrizujících efektů, které jistě upoutají pozornost každého.

Do kategorie Barva roku mohou vstoupit i odstíny od Hypnotic Gel&Lac 62 nebo 82. Tyto dvě naprosto efektní barvy, které můžete ozdobit i jednoduchým nail artem.

Mějme na paměti, že tato barva nám dává schopnost předat hluboká sdělení. Inspiruje nás a má velký  vliv. To je důvod, proč velcí světoví designéři mají výsadu poskytovat strategický směr ve světě trendů a tvorby, protože umělecká díla vyrobená v tomto odstínu budou mít extrémně vysokou atraktivitu.

Pro trendy manikúru samozřejmě není povinné zakrýt nehet celou touto barvou roku, ale můžeme vytvořit i různé ozdoby se třpytkami, který vašim nehtům nabízí elektrizující a lesklý efekt. 

Pokud vaše klientky chtějí trochu sofistikovanější a extravagantní nehty, Classic a Extra 2 Box jsou momentálně nejoblíbenější transferové fólie a jsou ideální, protože v nich najdeme i odstín roku. Existuje mnoho možností, jak získat nejmodernější manikúru roku.