Jak to jde za sebou

Jak se vyvarovat běžných chyb při přípravě gel laku a nebo modeláže 

 

Jak už asi všichni víme, není vždy vše tak jak bychom chtěli mít. Totéž nepsané pravidlo platí i pro nehtové designérky, kdy se setkávají s následujícími problémy

ohledně přilnavosti materiálu, gel se může odlupovat od volného okraje, pod gelem se tvoří vzduchové mezery a nebo se mohou objevit plísně a infekce.

Tyto problémy nejsou příjemné pro klientu, ale i manikérku. V těchto případech je potřeba nehty opravit a proto se mohou objevit nespokojené klientky, ale také produkty a nebo ztracený čas.

Víme, že se obáváte a chcete se vyhnout nepříjemným situacím. Máme pro Vás dokonalé řešení. Pro výjimečný výsledek ,bez problémů a překvapení. Zde jsou všechna doporučení dle našich zkušeností. 

I. Příprava nehtů 

Přípravek na úpravu nehtů s silným desinfekční účinkem, odmašťuje, reguluje pH nehtu a dehydratuje. Tento přípravek se nazývá Nail prep je v lahvičce se štětečkem o objemu 15ml a nebo ve formě spreje  Spray prep (o objemu 50ml a 100ml ve formě spreje a nebo na doplnění 400ml).

II. Bezkyselinový Primer 2

Bezkyselinový primer 2 má mimořádně vysokou přilnavot a tvoří ardhézní vrstvu pod gellak, gel a akryl. Nechápeme ho  na vzduch 20-30 sekund zaschnout. Po zaschnutí zůstává lepkavý.

Tyto přípravné roztoky se suší na vzduchu 20-30 sekund.

Požívejte tyto dva produkty ve výše uvedením pořadí a vámi vytvořené nehty budou pevné, zdravé a vaše klientky spokojené.

Tyto produkty se používají při modeláži gelových nehtů a gel laků.

Při aplikaci gel laku můžeme také tyto 2 produkty nahradit Scrub 3v1, který nahrazuje zmatnění, Nail prep a Primer.

Při modeláži gellových nehtů po použití přípravných roztoků nezapomeňte použít Bodn gel pro lepší přilnavost mezi přírodním nehtem a stavebním materiálem.